lördag 8 maj 2010

Ekvation för att lösa

Först börjar man med att kanske träffas på en fest, och då är det ju absolut bara en handhälsning först inget leende eller så. Sen får man ju verka lite snäll å gullig för annars har man ingen chans i helvetet att få lyckas prata. Sen efter kanske 8-10 bärs får man modet att börja prata. Ointresserad som hon är (om hon nu inte är helt tankad) börjar man försöka vara lite rolig och charmig. Att hela detta scenariot sker är ju ungefär 50 procent.

Därefter festen slut, facebook nästa dag. Tänk inte tanken på att hon ska lägga till dig. Utan du måste lägga till henne. Ett jävla mod för det och helst vara lite småberusad från gårdagen. Att hon nu accepterar vänförfrågan är cirka 50 % igen. Att hon börjar skriva till mig i chatten med mig finns ju fan inte, så nu får man ta modet till att skriva till henne med en schysst hälsningsfras. Så snackar man i kanske 2-3 veckor. Fika och filmkväll finns inte på tavlan så här dags. Nästa fest då känner varandra lite så att en kram sker är väl 25%, å jävligt nöjd är man därefter. Nu tänker ni jag kommer få strula, men i helvete heller. Nu snackar vi kanske 3 timmars snack med bruden för hon kommer inte ta första steget.

Hoppar på facebook igen och tar modet till en fika, oftast resulterar detta i att hon beklagar sig på mycket plugg eller fågelnsdöd. Men om man nu får fikan cirkus 10 procent här va. Då jävlar är vi nära målet. En fika = filmkväll. Nejdå. Fikan måste man vara förjävla charmig och underhållande för att få en till ( här är man ju trotsallt nykter). Om man lyckas kan de rinna iväg till X antal fikor. Så kommer vi till stadiet med filmkvällen vilket oftast leder till ett säkert ligg. Jag tar intiativet i min hand och frågar om filmkväll. 10% chans att hon svarar ja, du märker redan nu hur jävla liten chans det är. Så sitter man där på filmkvällen som oftast bara inträffar i ens drömmar. Då är jag ju allt för feg för att börja vara närgången, det kommer inte på frågan. Så nu ska hon ta intiativet till sexet. Här är vi nere på 0,1% chans, troligtvis tror hon bara vi är vänner. När vi nu har börjat att ligga med varandra kommer man ju under minuten alltså var dessa 100 timmars tid på bruden rätt waste of time. Men sånt är livet.
Och det blir ju inte riktigt bättre nu utan facebook. Vet inte riktigt vad jag tänkte på.


-KD

5 kommentarer:

  1. Aaa du borde ju helt sluta prata med tjejer. Totally wasted.

    SvaraRadera
  2. Celibat - feel ya man

    SvaraRadera
  3. hahahahahha, du är verkligen kul ibland

    http://www.youtube.com/watch?v=_u_3s5SV-Ug

    SvaraRadera
  4. Hahahahahha, så jävla klockrent inlägg

    SvaraRadera
  5. sjukt sant! Kasper for president!

    SvaraRadera